• Nyhetsbrev

Julejern på broderilapper chenille Lapper

Jul, også kjent som Christmas, ortodokse kirke kjent som Jesu fødselsdag, er en kristen festival for å minnes Jesu fødsel, planlagt til 25. desember. Det er en viktig høytid i den kristne liturgiske kalenderen, og noen kirkesamfunn forbereder seg på den. gjennom midlertidige perioder og julaften, og fortsette å feire med åttedagers feiringer og seremonielle høytider.Julen er også en helligdag i mange land og regioner, spesielt i vestlige land hvor kristen kultur er hovedstrømmen.Utenfor kirken er julen forvandlet til en folkefest.Og ofte lik datoen for det nye måneåret, samlet kjent som "jul- og nyttårssesongen"

Julen kommer, mange forbereder seg på å kjøpe alle slags produkter for å feire det kommende nye året.

La oss i dag snakke om noen høytidsbegivenheter, julebroderilapper, julenisse chenille med broderte lapper strykelapper osv. Det er mange løsninger for denne seriens broderilapper, vi kan sette den på de lange søte sokkene, røde luer og capser, hettegensere og til og med hanskene dine, som alle disse julebroderilappene lar deg nyte dette spesielle nye året og alle de beste ønskene rundt deg hele året!

Julejern på broderilapper chenille Patches det er en ny stilsøm, som kom ut sammen med chenille og broderi.Merry Christmas Santa Iron-on Applique Patch – Multi Colors Når det gjelder fargene på julebroderilapper, foreslår normalt å gjøre innenfor 9 farger som passer for broderimaskinen for å matche nålehodet, hvis mer enn 9 farger må man endre fargene tilsvarende. som vil bli kostnadsberegnet og trenger mer tid.Ha, vi lærer mer om det fra denne ukens nyheter.Støtt alle slags tilpassede julebroderilapper, som bildene viser, dette er bare en del av dem, det er mange bilder og logger tilgjengelig, bare et bilde og ideen din kan vi alle gjøre det til virkelighet!

Å ta med diverse julegaver til å henge på juletrærne også veldig populært i juleferien.Broderilappene egner seg også for å dekorere trærne, etter julen kan du også legge den inn i klærne/veskene eller hattene dine, da en lapper gjør den dobbeltbruk.

God jul barn Strykelapper Klar til å trykke for skjorteveskehatt.For denne typen små og søte julebroderilapper som er mest egnet for barn, vil de nyte dette nye året med mange nye gaver og vakre ting liker å trykke dem på klærne eller henge på juletrærne deres.Hvor gledelig denne situasjonen, kom for å be om mer detaljert informasjon om hvordan du kan tilpasse dine egne julebroderilapper for barn.Vi har et profesjonelt team som hjelper deg med å sortere ut all informasjon sammen.

Støtt rask levering og høykvalitets julebroderi-chenillelapper lar deg få mer tid til å forberede den kommende juleferien og frigjøre hånden.


Innleggstid: Nov-04-2022