• Nyhetsbrev

Flatt broderi er det mest brukte broderiet innen broderi.

Flatt broderi er en rettlinjet broderimetode, som legger vekt på "jevnt, flatt, glatt og jevnt".Start- og fallføttene til hver nål skal være jevne og flate, og lengden skal være den samme.Flatt broderi bør broderes slik at basisduken ikke kan eksponeres, og den ikke kan overskride konturlinjen.Broderifargen er lagdelt, lys og levende, men det er vanskelig å uttrykke effekten av gradient.

sv (1)

Flatt broderi kan deles inn i hoppsømsbroderi, gånålsbroderi og tatamibroderi.Hoppsømsbroderi brukes hovedsakelig til enkle fonter og mønstre som LOGO;Nålebroderi brukes til mønstre med små tegn og fine linjer;Tatami-broderi brukes hovedsakelig til større og finere mønstre.

Nålebroderi brukes ofte for å uttrykke fjærene til fugler og dyr, med nåler i stedet for skrift, med tråder for å blande farger, og viser delikat en nydelig plysjfølelse.

sv (2)

Nålebroderi, ujevne sting, trådføtter ispedd hverandre

Stingene til nålebroderiet er ispedd hverandre, så følelsen av hierarki er veldig sterk, og effekten av uttrykk og gjengivelse er veldig ideell.Det er ikke så pent som flatt broderi, men det må følge loven om flekker lag for lag.

sdbdfn sv (3)


Innleggstid: Nov-01-2023