• Nyhetsbrev

Hvordan applikere med broderimaskin?

Interessert i å bruke en broderimaskin til å applikere?Vil du vite mer om teknikkene for å applikere?Applikasjon er en metode for å brodere et stoffdesign på overflaten av et annet stoffmateriale.Selv om dette kan utføres for hånd, gir broderimaskiner en effektiv og tidseffektiv plattform for å oppnå det perfekte designet.

Dessuten gir innebygde design integrert i broderimaskinene enestående og allsidige alternativer til forbrukere og lar dem eksperimentere uavhengig ved å importere designene fra andre kilder og lage sine egne design.Denne artikkelen gir et innblikk i måtene å applikere med en broderimaskin.

Hvordan applikere med broderimaskin?

Ved hjelp avbeste broderimaskinerå applique på ulike materialer tilby bekvemmelighet for forbrukerne og forbedre deres ferdigheter.Det er også en kostnadseffektiv og ytelsesorientert prosess og sparer mye tid for de fleste brukere.De fleste maskinene bruker lignende metoder for å utføre oppgaven med noen få endringer og unntak.Nedenfor nevnt er metoden for å applikere med Brother SE400/SE600 broderimaskin, og denne metoden kan brukes på de fleste andre enheter.

Applikasjon med Brother SE400/SE600 broderimaskin

Når du bruker modellen Brother SE400 eller SE600, innebærer det første og fremste trinnet å konvertere symaskinen til broderimaskinen, noe som kan gjøres ved å fjerne det fremre plastdekselet og integrere broderivognen i maskinen.Det andre trinnet fokuserer på å fjerne trykkfoten ved å bruke det sorte håndtaket som finnes i enheten.

Verktøyet med svart håndtak fjerner presseren ved å miste skruen.Derfor, når oppgaven er utført, må forbrukeren stramme skruen.Dette trinnet etterfølges av at maskinen slås på med en advarsel som indikerer vognens bevegelse.Når varsling er valgt;vognen vil automatisk justere seg selv.Nå er maskinen vellykket forvandlet til broderimodus.

For å applikere, last ned broderidesignene til enheten, noe som kan oppnås ved å velge fra de innebygde designene eller importere design fra eksterne kilder som USB-stasjoner og ulike nettsteder.Senere legger du et lag med stabilisator på toppen av en broderiramme og deretter et lag med stoffet på toppen av stabilisatoren og fest dem sammen ved hjelp av en annen ramme.

Men hvis du er interessert i å lage hatter daBeste broderimaskin for hattervil være det beste valget.Du kan lære mye om brodering påHennes broderi.

Inkludering av bøyle vil sikre at materialene forblir på et konstant sted.Bruk nå maskinen til å sy broderiomrisset ved å senke trykkfoten.Før du begynner, sørg for at nåleknappen er grønn.Det neste trinnet involverer kombinasjonen av stoff på den nyopprettede broderikonturen.Dette trinnet kan utføres ved hjelp av to forskjellige metoder.

Metode 1

Dette er den første metoden og brukes av de fleste forbrukere.Metoden innebærer plassering av motsatt side av applikasjonsstoffet på motivet med undring under og bruker maskinen til å sy en kontur på toppen av den.Derved sikres begge materialene sammen.

Metode 2

Hvis den første metoden ikke fungerer for deg, kan du gå videre til den andre metoden, som innebærer å bruke en midlertidig selvklebende spray.Forbrukere må plassere stoffet over omrisset etter å ha sprayet baksiden av applikasjonsstoffet.Bruk av lim hindrer materialet i å bevege seg.Derfor gjør det lettere å sy dem.

Etterpå, med nåleknappen, sy en annen kontur på stoffet for å sikre presisjon.Fjern deretter rammen og stoffet fra maskinen ved å miste trykkfoten.Klipp deretter det ekstra stoffet fra kantene og materialet rundt omrisset.Pass imidlertid på å unngå å kutte stingene.Press materialene sammen med et strykejern hvis du fortsetter med den ovennevnte metoden for å bruke undring under.

Legg nå til enslagsømi maskinen ved hjelp av en nåleknapp.Slagsøm er en V- eller E-søm og fungerer som en base for satengsømmen.Satengsøm utføres i partier og fullfører applikasjonsdesignet.Det siste trinnet fokuserer på å fjerne bøyler sammen med overflødig tråd og stoff rundt motivet.Fjern nå stabilisatoren, og du er ferdig.

ofte stilte spørsmål

Kan du applikere med en broderimaskin?

Ja, det er mulig å applikere med en broderimaskin med utmerket effekt.Men det krever stort sett bruk av en stabilisator og en broderiramme for å utføre oppgaven effektivt.

Er applikasjonen hard?

Det er ikke veldig vanskelig å applikere.Men hvis du velger å gjøre det for hånd i stedet for en maskin, kan det ta litt tid og mye krefter å oppnå et enestående resultat.

Trenger du en stabilisator for maskinapplikasjon?

Ja, det kreves en stabilisator for maskinapplikasjon, og det er viktig å holde stoffet glatt under søm og forhindre at stoffet utvikler rynker.

Oppsummering

Applikasjon er en designmetode som går ut på å sy rundt to stofflapper sammen, hvorav toppstoffet er brodert med noe design eller håndarbeid.Tidligere ble applikasjoner for det meste gjort av hender;imidlertid, nylig, er broderimaskiner brukt til å utføre oppgaven.Disse enhetene forbedrer design og effektivitet og tilbyr en kostnadseffektiv tilnærming for de fleste brukere.Derfor er de et ideelt valg for de fleste forbrukere.

sdyrtgf (2)
sdyrtgf (1)

Innleggstid: 16. mai 2023