• Nyhetsbrev

Hvordan lage klesetiketter med broderimaskin?

Tenker du på hvordan du kan lage klesetikettene med broderimaskiner?Vil du oversette dine kreative ideer til klesetiketter eller profesjonelle merkelapper hjemme?Alt du trenger er en guide som kan hjelpe deg i prosessen med stor tilrettelegging og letthet.Hvis du har broderierfaring og vil vite hvordan du lager klesetiketter, er du i riktig retning.

Denne artikkelen gir en veiledning om hvordan du lager klesetiketter medbeste broderimaskinerbasert på trinn-for-trinn-prosessen og sikkerhetstiltakene for å sikre oppnåelse av sluttresultatet.

Hvordan lage klesetiketter med broderimaskin;Trinn-for-trinn prosess

Rekvisita for å lage klesetiketter

● Bånd av hvilken som helst farge

● Tråder (sørg for at fargekontrasten på bånd og tråd utfyller hverandre)

● Enhver broderimaskin (kan brukes hjemme hvis du er boligarbeider)

● En saks

● Selvklebende stabilisatorer

Prosessen for å lage klesetiketten med broderimaskin

Trinn 1

Først av alt, med hjelp av den minste bøylen, ring stabilisatoren.Her må du huske å fjerne papiret før du setter i rammen.Etter å ha utført dette trinnet, få sentermerkene fra bøylens rutenett til den klebende stabilisatoren.

Steg 2

Ta nå et bånd.Sørg for at båndlengden er større enn det du ønsker i det endelige resultatet som kan gi deg en ekstra spiss mens du klipper og går gjennom prosessen.Deretter legger du dette båndet på den klebende stabilisatoren.

d6rtg (1)

Her er det viktig å gjøre båndet rett for å sikre gunstige resultater.For dette formålet kan du holde båndet på linje med det horisontale midten av limstabilisatoren.Når du er ferdig med å justere båndet rett til midten, fjerner du båndets broderidesign.Derved kan båndet settes riktig på midten og beveger seg ikke fra det nøyaktige stedet.

Hvis du gjør dette på datamaskinen, sørg for at du flytter markøren i henhold til egnetheten for å angi skjermens broderidesign.

Trinn #3

Nå, gjentatte ganger, se på designet med et godt øye for ingen problemer i den videre prosessen.For dette kan du bruke prøvenøkkelen på datamaskinen.Denne nøkkelen er effektiv i plasseringen av ethvert broderidesign og det perfekte trykket.

Etter dette trinnet, ta ut trykket av designet for å fortsette med neste trinn.I tillegg kan du også anmeldeBeste kommersielle broderimaskinerå håndtere den tunge og kontinuerlige arbeidsbelastningen.

Trinn #4

Dette trinnet er preget av bruken av en broderimaskin som er legenden om denne prosessen som er ansvarlig for den ultimate jobben.

Først av alt må du løfte opp nålen på broderimaskinen ved halsplaten med støtte fra et håndhjul plassert i den ene enden av maskinen.Når du er ferdig med det, plasser båndet i en posisjon som kan følge den enkle prosessen, og kan utføre broderioppgaven.

d6rtg (2)

Nå, etter at du har plassert båndet, bruk håndhjulet og trykk broderinålen ned for å gå videre.Start nå broderiprosessen.I denne prosessen kan maskinen med et ekstra LED-lys lette deg.Men du kan også gjøre dette ellers med stor letthet.

Trinn #5

Senere etter at prosessen er utført effektivt, sørg for at du har koblet av maskinen.I forrige prosess, husk å bruke maskinen med en automatisk trådtrimmer som kan tilby deg et generelt ryddig og velordnet broderidesign.

Fjern nå bøylen fra den selvklebende stabilisatoren og følg opp med å stryke broderimotivet for å holde det trykket, og nå er du ferdig.

Videre kan du også spare tid og plass ved å brukeBeste broderi symaskiner Combo.

Vanlige spørsmål

Hva er tingene du bør vurdere når du lager klesetiketten med en broderimaskin?

Det er visse ting du må huske på for å følge prosedyren.For det første, sørg for at du ikke blir distrahert av noe.Først da kan du justere alle skriftene i perfekt rekkefølge uten feilplassering.Videre må du vurdere at mens du trekker i båndet, sørg for at du har laget en lapp.Dette kan spare deg for mye trøbbel som du kan garantere ved å lime limet på det bøylestykket.

Kan du lage klesetikettene med broderimaskiner hjemme?

Svaret på dette er ja;du kan veldig effektivt og enkelt lage klesetiketten hjemme.Du kan se nærmere på den riktige erfaringen med broderimaskinene og den troverdige maskinen som har de automatiske funksjonene for boligprosjekter.Disse datastyrte maskinene er god støtte for hjemmebrukere med høy allsidighet og tilleggsfunksjoner som kan gjøre prosessen problemfri.

Innpakning

Prosessen krever stor interesse og forviklinger, og krever mye erfaring og tålmodighet å jobbe med.Her kommer denne guiden med de perfekte trinnene du kan følge for å få den beste og perfekte etiketten for din profesjonelle merkelapp.Du kan utføre denne oppgaven hjemme effektivt med visse ting i tankene som er nevnt ovenfor.

Til slutt, nyt å oversette ideene dine til praksis.


Innleggstid: Jun-05-2023