• Nyhetsbrev

Forskjellen mellom håndklebroderi og tannbørstebroderi.

Håndklebroderi: Det lages ved å hekte (løfte) en enkelt tråd, eller flere tråder, på toppen av stoffet med en heklenål nedenfra, arrangert i form av en "n", tett pakket som våre håndklær, med en myk "n" på toppen.

Tannbørstebroderi broderes på en flat broderimaskin ved å bruke et spesielt materiale for polstring og stryking på baksiden for å fikse stingene, deretter kuttes knuter og tilbehør på overflaten med en skjæreenhet og fjerne polstringsmaterialet for å danne en vertikal linje.

Formen ligner en tannbørste, derav navnet.

Kjernen i tannbørstebroderi er polstringsmaterialet, skjæreenheten og strykelimet.

Håndklebroderi er delt inn i manuell håndklebroderi og datastyrt håndklebroderi.1. manuell håndklebroderi er en produksjonsmetode som integrerer menneske og maskin, kalt hooking, som passer for enkle, harde og mindre fargerike blomsterformer.Datastyrt håndklebroderi kalles også: datastyrt hårkrok, kjedebroderi, kjedeøyebroderi, hårbroderi, datastyrt håndklebroderi, maskinhåndklebroderi og så videre.De broderte produktene er alle nøyaktig like, og produksjonshastigheten er høy, og de detaljerte blomsterformene kan produseres nesten kompetent.

Tannbørstebroderi: Det såkalte "tannbørstebroderiet" heter fordi effekten ligner på en tannbørste, også kalt stående trådbroderi.

Produksjonsmetode for tannbørstebroderi:

Tannbørstebroderi på baksiden: Effekten av broderi på baksiden er å snu stoffet og brodere det på baksiden, men effekten av broderi på baksiden bidrar ikke til å blande flere broderimetoder, så det brukes vanligvis til rent tannbørstebroderi. Tannbørstebroderi på forsiden er effekten av brodering på forsiden av stoffet.Effekten av broderi er mer rotete enn broderiet på baksiden på grunn av knyting av frontlinjen og bunnlinjen.

sredf (2)
sredf (4)

Trinn med omvendt broderi

Bruk åpningstapen til å åpne en enkelt linje på sandnettet i henhold til størrelsen på mønsteret. Klipp ut sandskjermen langs den ytre rammen av enkeltlinjen og sett dobbeltsidig tape langs omkretsen av det utskårne hullet for påføring tredimensjonal tape.I henhold til størrelsen på stoffet og lim deretter inn en sirkel av dobbeltsidig tape for å forberede å lime inn stoffet.Legg et lag med sandskjerm før du påfører limet for å forhindre at broderitråden setter seg fast i limet under brodering. Plasser limet oppå den dobbeltsidige tapen, og legg et lag vokspapir på toppen av limet for å lage det lettere å brodere.Plasser stoffet på den dobbeltsidige tapen med baksiden opp.Legg et lag med jern på broderiområdet og broder. Bruk et strykejern til å varme opp jernet på broderitråden for å hindre at tråden løsner etter prosessen, eller du kan legge til strykelim for å hindre at tråden løsner etter Snu det strøkne broderiet opp ned og bearbeid det, bare klipp av overflatelaget med sandnett og ta bort det tredimensjonale limet for å få tannbørstebroderieffekten, det er bedre å bruke arkskinnmaskinen til masseproduksjon. ark hud maskin brukes til behandling. Tykkelsen på skinning maskinen kan justeres i henhold til kravene.Det vanlige skinneområdet for disse maskinene er 0,6 ~ 8 mm.Trinn for produksjon av broderi på forsiden. Bruk åpningsbeltet til å åpne en enkelt søm på sandnettet. Klipp sandnettet langs den ytre rammen av enkeltsømmen.Påfør dobbeltsidig tape langs kantene på åpningene. Legg til nødvendig bakside i henhold til materialets egenskaper.Etter at du har festet stoffet med forsiden opp, broderer du først den flate delen. Fullfør broderingen av den flate delen. For å forhindre at stingene setter seg fast i limet, legg et lag sandskjerm på toppen av limet. Broder tannbørstedelen. 10.Tannbørstebroderiet er ferdig. For å forhindre at broderitråden løsner, legges det strykelim på undersiden av broderiet.Merknad for tannbørstebroderi:

Vanligvis brukes enkeltstingmetoden for broderiet, tettheten avhenger av tykkelsen på broderitråden, vanligvis 0,6 mm X 0,6 mm for 120D/2-tråd og 1 mm X 1 mm for 200D/2-tråd.

Bruker du mer enn 200D/2 tråd bør du bruke 14# nål eller høyere, det er bedre å bruke en tykk trådspinningsspole, ellers er det lett å Ellers er det lett å blokkere tråden.

Høyden på trykkfoten til nålestangen i tannbørstedelen av broderiet bør justeres høyere.

Hardheten til EVA-lim kan være fra 50 til 75 grader, og tykkelsen kan bestemmes i henhold til de faktiske behovene.

sredf (3)
sredf (5)
sredf (1)

Innleggstid: Jun-08-2023