• Nyhetsbrev

Tannbørstebroderi

Tannbørstebroderi: er en ny type broderi, brukt i klær, hjemmetilbehør, håndverk og andre felt.

Engelsk navn: Toothbrush Embroidery

Egenskaper: Broderitråden står opp som busten på en tannbørste

Bruksområde: klær, tilbehør til hjemmet, håndverk, etc

Type: Nytt broderi

Prinsipp: I den ordinære broderiprosessen, legg til en viss høyde av tilbehør (som EVA) til stoffet, og etter at broderiet er fullført, bruk et verktøy for å reparere broderitråden på EVA og fjern tilbehøret, som danner broderiet av samme form som tannbørsten min.Vanligvis kjent som tannbørstebroderi.Tannbørstebroderi og flokkebroderi er to forskjellige konsepter, og broderitråden til tannbørstebroderi fokuserer på å stå opp som hårene på en tannbørste.Flokkende broderi er et broderi dannet ved å trekke ut flanellullen, og håret er nede.

Metode/prosedyre:

I henhold til størrelsen på mønsteret, bruk åpningsbåndet til å åpne en enkelt linje på sandnettet.

Klipp av sandnettet langs den ytre rammen av enkeltlinjen, og lim dobbeltsidig lim langs omkretsen av det kuttede hullet for tredimensjonalt lim.

I henhold til størrelsen på stoffet, legg til en sirkel med dobbeltsidig tape for kluten.

Legg et lag med sandnett før du påfører det tredimensjonale limet for å forhindre at broderitråden faller inn i det tredimensjonale limet under brodering.

Det tredimensjonale limet festes til det dobbeltsidige limet, og et lag vokspapir kan også legges til det tredimensjonale limet for å lette broderingen.

wsre (2)

Påfør kluten på den dobbeltsidige tapen med baksiden opp.

Legg et lag med stryking på broderiområdet, og utfør deretter broderiet.

Etter at broderiet er fullført, bruk jern og andre verktøy for å få jernet til å smelte og dyppe på broderitråden for å forhindre at broderitråden løsner etter bearbeiding, eller du kan bruke stryking for å forhindre at broderitråden løsner etter bearbeiding.

De strøkne broderiproduktene er reversert for bearbeiding, og tannbørstebroderieffekten kan oppnås ved å kutte av et lag med sandnett på overflaten og deretter ta bort det tredimensjonale limet, og masseproduksjon bruker en tannbørstebroderi-spesiell arkskinnmaskin for behandling.

Arkhudmaskin for bearbeiding: etter bearbeiding av tannbørstebroderi, kan avskallingstykkelsen på arkhudmaskinen justeres i henhold til kravene, og maskinens vanlige peelingområde: 0,6 ~ 8 mm.

wsre (3)
wsre (1)

Innleggstid: Jul-10-2023