• Nyhetsbrev

Håndklebroderi

Håndklebroderi: er en slags broderi, tilhører tredimensjonalt broderi, effekten er veldig lik håndkleduk, derav navnet håndklebroderi.

Datamaskin håndkle broderi maskin kan brodere enhver blomst form, hvilken som helst farge, broderte blomster og planter;Tre;Dyr;grafikk;tegneserier, etc.;Det har egenskapene til lagdeling, nyhet og sterk tredimensjonal sans, og er bredt velkommen av forbrukere og designere, så det har blitt populært de siste årene.Det kan brukes mye i klær, hjemmetilbehør, håndverk og andre næringer

Håndklebroderi er delt inn i håndlaget håndklebroderi og datahåndklebroderi.

1. Håndlaget håndklebroderi er en kombinasjon av arbeidskraft og maskin én maskin produksjonsmetode, kalt krokhår, egnet for blomsterformen er enkel, grov, mindre farge, selv om formen på det produserte produktet sannsynligvis kan være mer jevn, men blomstformen er ikke veldig annerledes, hvis det er fint broderi så kan det ikke fullføres i det hele tatt.

2. Datahåndklebroderi er en ren maskin kombinert med dataprogrammer for produksjon, også kjent som: datakrokull, kjedebroderi, kjedebroderi, ullbroderi, datahåndklebroderi, maskinhåndklebroderi osv. De broderte produktene er alle identiske, Produksjonshastigheten er høy, og det fine mønsteret er fullt i stand til å produsere.

edrt (1)
edrt (3)

Broderi er håndverket for å dekorere stoff eller andre materialer ved å bruke en nål for å påføre tråd eller garn. Broderi kan også inneholde andre materialer som perler, perler, fjærpenner og paljetter. I moderne dager er broderi vanligvis sett på capser, hatter, kåper , tepper, skjorter, dongeri, kjoler, strømper og golfskjorter. Broderi er tilgjengelig med et bredt utvalg av tråd- eller garnfarger.

Kinesisk broderi refererer til broderi skapt av noen av kulturene som ligger i området som utgjør det moderne Kina.Det er noe av det eldste nåværende håndarbeidet.De fire store regionale stilene for kinesisk broderi er Suzhou-broderi (Su Xiu), Hunan-broderi (Xiang Xiu), Guangdong-broderi (Yue Xiu) og Sichuan-broderi (Shu Xiu).Alle er nominert som kinesisk immateriell kulturarv.

Broderi er håndverket for å dekorere stoff eller andre materialer med nål og tråd eller garn. Det brukes oftest på capser, hatter, kåper, tepper, kjoler, skjorter, strømper og golfskjorter. Det er et slående faktum at i utviklingen av broderi er det ingen endringer av materialer eller teknikker som kan føles eller tolkes som fremskritt fra aprimitivt til et senere, mer raffinert stadium. På den annen side finner vi en teknisk prestasjon og høy standard på håndverk i tidlige arbeider som sjelden oppnås i senere tider.

edrt (2)
edrt (4)

Innleggstid: 20. mai 2023