• Nyhetsbrev

Håndklebroderi

Håndklebroderi: Det er en slags broderi, som tilhører tredimensjonalt broderi, og effekten er veldig lik håndklestoff, så det kalles håndklebroderi.Datahåndklebroderimaskinen kan brodere enhver blomsterform, hvilken som helst farge, broderte blomster og planter;Tre;Dyr;grafikk;tegneserier, etc.;Det har egenskapene til hierarki, nyhet og sterk tredimensjonal sans, og er bredt velkommen av forbrukere og designere, så det har blitt veldig populært de siste årene.Det kan brukes mye i klær, hjemmetilbehør, håndverk og andre næringer.
Håndklebroderi er delt inn i håndlaget håndklebroderi og datahåndklebroderi.
1. Håndlaget håndklebroderi er en kombinasjon av arbeidskraft og maskin én maskin produksjonsmetode, kalt hooking, egnet for blomsten formen er relativt enkel, grov, mindre farge, selv om formen på produktet produsert kan sannsynligvis være mer enhetlig, men blomsten formen er ikke helt den samme, hvis det er fint broderi, kan det ikke fullføres i det hele tatt.
2. Datahåndklebroderi er en ren maskin kombinert med dataprogrammer for produksjon, også kjent som: datahaking, kjedebroderi, kjedebroderi, ullbroderi, datahåndklebroderi, maskinhåndklebroderi osv. De broderte produktene er helt like, produksjonshastigheten er høy, og det fine mønsteret er også fullt kompetent.
Håndklebroderi utført av håndkle spesialmaskin
Det er to typer:
1. Håndklebroderi
Broderimetoden, som er veldig populær på europeiske og amerikanske klær, har et mykt preg og en rekke farger som om en frotté var limt på den.Under brodering, gjennom spesialen, hektes den vanlige broderitråden opp fra under maskinen, og en etter en vikles spoler for å få frem håndkleeffekten.
2. Kjede øye nål trinn
Det er også en populær broderimetode i Europa og USA, som fullføres ved å endre den spesielle nesekroken.Fordi spolen er en ring og en ring, er den formet som en kjede, derav navnet.På grunn av den unike effekten er det en svært lønnsom broderimetode.

dc25a7d837a127795b33366fd7f68aa

e186e8d7b3553754bcfcad967ccb323


Innleggstid: 19-jan-2024